Galerij

 

Werk

 

Ligging

 

 


                                                                                                               

OSTROV is een familiebedrijf  dat opgericht is in 2011 en situeert zich in Wommelgem. Ostrov is gespecialiseerd is in de bouwsector en in handel van bouwmaterialen. We zijn gespecialiseerd in diverse takken binnen de bouwsector. Zo voert Ostrov  zowel kleine herstellingen uit als ook uitgebreide renovatie- en nieuwbouwprojecten (sleutel op de deur). 

We werken met eigen personeel maar ook met onderaannemers(zowel Belgische als Poolse werkmannen). De bouwsector heeft voor ons geen geheimen meer. We lossen alle bouw gerelateerde  problemen op voor de klant. Wij garanderen kwalitatieve producten en diensten tegen concurrentiële  prijzen. Ons motto is professionalisme en customer care met speciale nadruk : “de mogelijkheid om af te betalen in schijven”. We trachten steeds het vooropgesteld budget/maximum bedrag dat de klant kan en wil spenderen te hanteren/handhaven. Het brede scala aan bouwmaterialen die in de Europese Unie te vinden zijn, helpen ons om aan het vooropgesteld budget van de klant zo goed mogelijk na te streven.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen als buiten schrijnwerkerij.  Met behulp van de beste kwaliteitsmachines voor de verwerking van geïmporteerd hout uit de hele wereld, zijn we in staat de dromen van onze klanten te verwezenlijken.

Tevens werken wij met grote fabrikanten van bouwmaterialen in Belgie en in Polen.

Onze partner waarmee we samenwerken Podlaska Vensters Fabrikant www.witrazokna.pl is gespecialiseerd in de productie van ramen en deursystemen in PVC, Aluminium en Hout.

Onze tweede partner bedrijf Wisniowski www.wisniowski.pl is fabrikant van garagedeuren en hekwerken en is sinds 2012 actief op de Belgische markt .
Wisniowski Company is momenteel de grootste fabrikant betreft garagedeuren in Centraal en Oost-Europa.  Wisniowski Company (voor particulieren als industriële klanten) won ook vele prestigieuze prijzen.